Goed wonen is beter leven

Welkom op de website van Mechtild Linssen, adviseur in de volkshuisvesting. De juiste partijen bij elkaar brengen en samen tot oplossingen komen, dat is mijn vak. Het gaat altijd om opgaven op het gebied van bouwen en wonen in wijken. Daarbij heb ik een speciaal oog voor de belangen en positie van bewoners.

 

In mijn werk laat ik mij leiden door het motto ‘Goed wonen is beter leven’. Wonen in een comfortabel huis in een prettige omgeving vergroot de kansen voor bewoners om zich te ontplooien. En samen werken aan goed wonen bevordert hun betrokkenheid bij elkaar. Hieraan wil ik blijven bijdragen, met de energietransitie als grote uitdaging voor de komende jaren.

 

Lees verder en ontdek hoe ik aan ‘goed wonen is beter leven’ inhoud geef.

 

Ga naar 'wat doe ik'
Top