Wie ben ik?

In Delft heb ik Bouwkunde gestudeerd, afstudeerrichting Volkshuisvesting. Eerst heb ik tien jaar gewerkt als bewonersondersteuner bij het Landelijk Ombudsteam Stadsvernieuwing (LOS) en belangenbehartiger bij de Nederlandse Woonbond. Daarna heb ik samen met collega Gabriƫlle van Asseldonk bureau Linssen en van Asseldonk opgericht. Wij wilden terug naar de wijken, naar de bewoners, om hun belangen te dienen in een onafhankelijke rol. Gedurende twintig jaar deden wij tal van projecten op het gebied van bouwen en wonen. Ons werk varieerde van proces-, project- of interim-management tot onderzoek, advisering en organisatie van evenementen. Wij bleven bewust klein, om steeds weer unieke aanpakken voor nieuwe opgaven te kunnen ontwikkelen en om altijd direct contact te houden met onze opdrachtgevers.

Sinds 1 januari 2017 zijn wij zelfstandig verder gegaan. Een belangrijke overweging daarbij was dat we ons nog sterker wilden focussen op de zaken die ons hart echt raken. Daarvoor ben ik zelf teruggegaan naar mijn wortels in de stadsvernieuwing, naar de wijken waar nu de energietransitie voor de deur staat.

Per 1 januari 2019 ben ik als social engineer verbonden aan De WarmteTransitieMakers.

Mijn kantoor aan huis staat in Amsterdam. Maar het hele land is mijn werkgebied. Met ov-kaart en vouwfiets kom ik overal.

Top